Berita Terkini

AKTIVITI TAHUN 2013 AKAN DISIARKAN TIDAK LAMA LAGI. SILA LAWATI BLOG INI DENGAN KERAP !!!!! SELAMAT TAHUN HARU 2013

Pemilikan Motosikal Berkuasa TinggiAtas permintaan ahli-ahli di WP dan Selangor, Kelab Jom Motor mewujudkan laman untuk memberikan panduan kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki motosikal berkuasa tinggi tanpa perlu membuat pinjaman.

Kaedah yang diguna-pakai sama seperti Sistem Gerak Muafakat yang mana menggunakan Sistem Dyna Dollars Easy.

Ahli hanya perlu membayar RM50.00 sekali sahaja dan mengenalkan 4 rakan yang TIDAK SEMESTINYA mahu membeli motosikal juga. Mereka mungkin mempunyai matlamat mereka sendiri.

Hasil pendapatan dari DD Easy akan ditabung sehingga mencapai jumlah yang diperlukan, contoh RM20,000.00 untuk motosikal berkuasa tinggi sederhana. Ahli juga boleh memilih untuk menabung untuk jumlah yang lebih besar.

Tabungan dengan jumlah yang besar ini dapat dilakukan hasil dari pendaftaran berulang di DD Easy dan pendapatan yang diterima. Sebahagian ditabung manakala sebahagian lagi digunakan untuk mendaftar akaun-akaun baru sehingga 150 akaun yang akan menghasilkan tabungan berjumlah melebihi RM400,000.00.

Sekiranya setiap ahli mengenalkan 4 rakan masing-masing dalam masa 1 bulan, tabungan yang dinyatakan dapat dihasilkan dalam masa 10 bulan dan sekiranya motosikal tersebut berharga bawah RM30,000.00, ia boleh dicapai dalam masa 6 bulan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan mendaftar, hubungi Abang Zul untuk kawasan Perak, Penang, Kedah dan Perlis.
Bagi kawasan Timur, sila hubungi En Yacob - 019 934 6430 dan kawasan lain, hubungi En Subraa - 010 278 5891.